Zábava, umění a tvořivost, to vše po celé léto zažijete na Lungo il Tevere di Roma 2012 - Aktuálně o Římě | Co se děje v Římě

rim-bg-header-title.png
     
         
Blogy »

Zábava, umění a tvořivost, to vše po celé léto zažijete na Lungo il Tevere di Roma 2012

Lungo il Tevere je jedna z nejpopulárnějších událostí v Římě, zejména pro ty, kteří navštíví v nadcházejících dnech město. Je to neuvěřitelná letní akce podél řeky Tibery, která v létě ožívá směsí barev, zábavy, hudby, kultury, módy a výstav. To vše zde máte možnost zažít na oblíbeném festivalu, který se sice začal konat již 15. června, ale potrvá až do 2. září 2012.
Hlavním důvodem pořádání Lungo il Tevere je zvýšit povědomí občanů a návštěvníků o existenci místa, které nabízí možnost obohatit jejich nejen kulturní zážitky a to prostřednictvím nabízených kulturních a  zábavních akcí, jejichž cílem je prozkoumat a pochopit témata související s tradicí a budoucností Říma. V letošním roce se na břehu řeky "představí" spousta nápadů a kreativity. Týkat se budou například tvůrčích dílen od technik pro recyklaci materiálů, fotografování, tance, malířství, sochařství, turistiky, řemesla nebo světa umění a tvořivosti. Ale umělecká duše Říma podél řeky Tibery tím rozhodně nekončí, chybět nebude ani současné výtvarné umění, iniciativy týkající se světa módy, semináře, módní přehlídky nebo výstavní prostory - včetně jednoho, které je věnované populárnímu italskému zpěvákovi, skladateli, hudebníkovi a herci, jehož jméno zní Lucio Dalla. Chybět nebude občerstvení, restaurace, koktejl bary, ale také spousta hudby, zábavy a legrace. Na březích objevíte stánky s knihami, oblečením nebo s historickými předměty. Zažijte prostě pěkný den nebo nádherný večer pod hvězdami v Římě.

 

 

 
 

Potřebujete poradit?

224 990 980
800-TRA-VEL (800 872 835)
602-TRA-VEL (602 872 835)

Garantujeme nejnižší ceny

Proč cestovat s Travel.cz

  • 200.000+ zájezdů na jedné adrese
  • Garantujeme nejnižší cenu na trhu
  • Máme vždy aktualizované nabídky zájezdů
  • Nabízíme i rezervace hotelů a letenek za výhodné ceny
  • Individualní plánování dovolené - dovolená na míru

Počasí v oblasti Rome

Aktualizováno 13/03/2016 01:19skoro jasnoskoro jasno8 °C
 

Předpověď (min./max. teplota)

 

Nahrávám...

Vyhledáváme pro Vás nejlepší nabídky dle zvolených kritérií

Ověřujeme aktuální dostupnost a cenu vybrané služby

Vyhledáváme pro Vás nejlepší nabídky dle zvolené destinace

Děkujeme, Vaše rezervace se dokončuje